Fyra-fem gärningsmän bröt sig in hos man och rånade denne

| 19 maj, 2021

Vid 23.20-tiden på tisdagskvällen larmas polisen till en bostad i Uddevalla. Detta sedan fyra till fem maskerade personer tagit sig in i bostaden med hjälp av en kofot, slagit sönder en tv och hotar målsäganden för en påstådd skuld. Under händelseförloppet ska den boende en man gömt sig på toaletten och ska inte skadats fysiskt. Under tisdagskvällen och natten var det oklart om gärningsmännen fick med sig något från bostaden innan de lämnade den men polisen har skrivit en anmälan om rån. Det fanns ännu vid 8-tiden på onsdagsmorgonen ingen misstänkt i ärendet.

https://www.expressen.se/gt/flera-garningsman-brot-sig-in-och-ranade-man-/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.