Hans Sandin: Detta är bara början Stefan Löfven! Försök till skadegörelse vilken idiotisk påföljd?

Omkring 25 fordon förstördes på ett tjugotal olika platser i Eskilstuna under natten till söndag. Tre personer greps och anhölls i samband med en av bränderna. De har nu försatts på fri fot men är fortfarande misstänkta. Foto: SVT

Omkring 25 fordon förstördes på ett tjugotal olika platser i Eskilstuna under natten till söndag. Tre personer greps och anhölls i samband med en av bränderna. De har nu försatts på fri fot men är fortfarande misstänkta.

De tre män som i söndags kväll greps och senare anhölls misstänkta för försök till grov skadegörelse i samband med en av brandattackerna i Eskilstuna har försatts på fri fot. De är fortfarande misstänkta men rubriceringen har ändrats till försök till skadegörelse.

– Jag har precis hävt anhållandet på de tre misstänkta. Jag anser det inte proportionerligt att begära dem häktade för den brottsrubriceringen, säger åklagaren Anna Asklöf.

Hans Sandin

Svt


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

1 En tanke på “Hans Sandin: Detta är bara början Stefan Löfven! Försök till skadegörelse vilken idiotisk påföljd?

  1. Pingback: Hans Sandin: Detta är bara början Stefan Löfven! Försök till skadegörelse vilken idiotisk påföljd? — ProjektSanning – Ocensurerade nyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.