Polis startade mordutredning efter att en död man hittats på en byggarbetsplats i Göteborg

| 19 maj, 2021

Vid 07.15-tiden på onsdagsmorgonen larmade SOS Alarm ambulans och polis om ett hjärtstopp på en arbetsplats i västra delarna av Göteborg. Men när den första polispatrullen kommer dit kan de inte utesluta att ett brott begåtts. När patrullen tagit kontakt med jourhavande förundersökningsledare togs beslutet att inleda en förundersökning om mord alternativt dråp. Platsen spärrades av och en teknisk undersökning genomfördes under dagen.
Polisen är dock förtegna om vad som gjort att polisen kommer att utreda ärendet som mord alternativt dråp.

Polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler meddelade på morgonen att den 20-åriga mannen ska undersökas av rättsläkare för att fastställa en dödsorsak. Strax innan tre på onsdagseftermiddagen kunde polisen meddela att det identifierat mannen till den grad att de ha en teori om vem det är.
Hans-Jörgen Ostler sade: “Vi har en hypotes om vem det kan vara men vi vet inte helt säkert ännu.”
Enligt uppgift hittades mannen på en byggarbetsplats, men ännu på onsdagseftermiddagen var polisen inte på det klara huruvida mannen arbetade där eller ej.

https://www.expressen.se/gt/misstankt-mord-pa-arbetsplats-ung-man-hittad-dod-/
https://www.gp.se/nyheter/göteborg/man-hittad-död-på-byggarbetsplats-mordutredning-startad-1.47696065?fbclid=IwAR3c7WYVEeXPNmEGfilcLkf-oRRq0yXVjEhOU-Xm2jIBtYJUwAtBkiFgqoM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.