Grovt rån i Brunflo på Hisingen, mannen rispad med kniv medan kvinnan fick kokande vatten hällt över sina händer

| 20 maj, 2021

Vid midnatt under natten mot torsdagen inträffade ytterligare ett grovt rån där rånarna togs sig in i offrens bostad. Denna gången var det ett par i Brunflo på Hisingen som blev utsatta. Enligt paret var det fyra rånare beväpnade med kniv och pistol som utförde rånet. I mitt tycke verkar det som om rånarna blivit råare då både mannen och kvinnan blev utsatta för våld under rånet. Enligt polisen blev mannen rispad med kniv medan kvinnan fick kokande vatten hällt över händerna. Under natten var det oklart vad rånarna kommit över vid rånet.

Nen de sökte efter kontanter in lägenheten och har troligen tagit parets mobiltelefoner. Enligt Peter Adlersson blev paret inte allvarligt skadade och kommer själv att uppsöka sjukvården. Efter rånet så försvann de fyra rånarna från platsen. Enligt offren ska de kört från platsen i en liten grå bil. Ännu på torsdagen finns ingen som är gripen i ärendet som polisen betraktar som grovt rån.

https://www.expressen.se/gt/par-brutalt-ranade-i-lagenhet-kokande-vatten-halldes-pa-kvinna-/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.