Grovt rån mot närbutik på Södermalm i Stockholm

| 20 maj, 2021

Under onsdagskvällen rånade två beväpnade personer en närbutik vid Mariatorget på Swedenborgsgatan på Södermalm i Stockholm. Enligt uppgift ska de två rånarna hållit ett pistolliknande föremål mot personalen och hotade till sig kontanter och annat stöldgods. Polisen misstänker att rånarna efter rånet ska ha flytt ner i tunnelbanan och de begärde därför tågstopp vid Mariatorgets tunnelbaneperrong. Polisen ska också sökt igenom ett tåg. De kunde dock inte hitta någon. Polisen har startat en förundersökning om grovt rån i ärendet.

https://www.expressen.se/nyheter/vapnat-ran-mot-butik-pa-sodermalm/?fbclid=IwAR1OHkLdD1I767xBw30rXEmCWf65BIzFisHskZSepgAtN90uuj7DPUGOy1o

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.