Man stal skyddsvästar ur polisbil, greps efter kort jakt

| 20 maj, 2021

Kvart i nio på onsdagskvällen får personer kontakt med poliser som parkerat sin bil utanför en galleria i Nordstan i Göteborg. Att personerna sökte kontakt med poliserna var för att de bevittnat en stöld ur polisbilen. När poliserna fått reda på stölden ger de sig iväg efter brottslingen som enligt uppgift stulit polisens skyddsvästar ur bilen. Poliserna hinner ifatt mannen på Drottningtorget och kunde gripa honom, i samband med gripandet faller mannen till marken och slår i huvudet. Mannen får föras till sjukhus med ambulans för att undersöka skadan han fick vid ingripandet. Mannen som enligt uppgift var i 35-årsåldern är misstänkt för stöld alternativt grov stöld.

https://sverigesradio.se/artikel/man-gripen-stal-skyddsvastar-ur-polisbil
https://polisen.se/aktuellt/handelser/2021/maj/19/19-maj-2045-stoldinbrott-goteborg/?fbclid=IwAR0idmoXHQPFPMTuXcM-vcN0lgMX7QOrMtWY_i1q4DCkRxy75f-vH13DxU8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.