20-årig man rånad i centrala Göteborg, gärningsmannen frågade efter eld

| 21 maj, 2021

Personrånen fortsätter i en aldrig sinande ström och jag tror inte någon ser en ände på alla dessa rån, ett sådant rån larmades polisen till vid 2-tiden under natten mot fredagen vid Drottninggatan i Göteborg. Offret var en man i 20-årsåldern. 20-åringen berättade för polisen att rånaren var en man som kommit fram till honom och frågat om han hade en tändare, och att det därefter gått fort. Rånaren tog tag i 20-åringen och började rycka i hans ben för att få tag på 20-åringens mobiltelefon. Sen springer mannen från platsen. Det finns ännu på fredagsmorgonen ingen misstänkt i ärendet som polisen rubricerar som rån.

https://www.expressen.se/gt/man-ranad-garningsman-fragade-om-tandare/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.