Jimmie Åkesson: Härvan kring energiminister Anders Ygeman och elberedskapspengarna förvärras

DN har kommit med ytterligare uppgifter som stärker bilden av att Ygeman utövat ministerstyre. Enligt den nya informationen framstår det som att energiministern har ljugit i de svar han lämnat till riksdagen om elberedskapsmedlen. Dessa allvarliga uppgifter stärker nu den granskning som konstitutionsutskottet gör efter anmälan från oss.

Det som är glädjande för stunden är att vår anmälan, samt DN:s granskning, försvårat utbetalningarna av elberedskapsmedlen och därmed förhindrat att hundratals miljoner av skattebetalarnas pengar slösats bort. Däremot, om uppgifterna stämmer och energiministern medvetet har mörkat samt ljugit om den uppgörelse som fanns kring elberedskapsmedlen, är det synnerligen allvarligt och ministerns förtroende bör hos samtliga anses vara förbrukat.

Länk till DN:s granskning:

https://www.dn.se/…/dn-avslojar-ygeman-motsags-av-egen…/

Jimmie Åkesson på facebook


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.