Hallengren TYCKER kritiken mot regeringens hantering av pandemin varit ORÄTTVIS, men det är tvärtom regeringen som varit ORÄTTVIS och kritiken BEFOGAD!

Socialminister Hallengren har INTE visat sig var insiktsfull, besitta analytiskt sinnelag och förmåga till självkritik under pandemin. Istället verkar hennes paradgren vara att ‘häva ur sig’ en massa nonsensprat.

Nämner ALDRIG en siffra eller fakta som stöd för sitt ‘ordbajseri’.

En minister som INTE kan ‘siffrorna’ och INTE hänvisar till fakta är ‘inte vatten värd’. I Hallengrens ‘bubbla’ av verklighetsflykt TYCKER ministern att kritiken mot regeringens hantering av pandemin är ORÄTTVIS (HÄR).

En regering som INTE reagerat och agerat med människors bästa i åtanke är knappast rättvis (HÄR).

Kritik är befogad eller obefogad, men knappast rättvis eller orättvis.

Faktum är att Sverige drabbats av pandemin på ett vis som om Sverige vore ett utvecklingsland (dvs underutvecklat land), diktatur eller ‘skurkstat’ med utbredd sjuklighet, allvarlig sjuklighet och död. När regeringen reagerat och agerat så har det skett ‘försent’ och ‘för lite’. Kritiken är således befogad, INTE ORÄTTVIS.

Väldigt många åtgärder har INTE vidtagits.

Sverige har som bekant förskräckligt många flera döda än Danmark, Finland och Norge tillsammans (HÄR och HÄR). Grannländerna har vidtagit åtgärder som INTE regeringen i Sverige vidtagit.

Regeringens hantering har utsatt människor för onödiga risker. 

Regeringen har ‘spelat roulett’ med människors väl och ve.

Det är därför regeringen som varit ORÄTTVIS. 

Den internationella och nationella kritiken mot Sveriges hantering av pandemin är alltså BEFOGAD.

Göran Svensson är internationellt verksam forskare och forskningsledare inom Business & Management – skriver som privatperson på sin blogg (nordinavia.se) ‘pang på rödbetan’ om aktuella samhällsfrågor ‘utan krusiduller’


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

Författare: Göran Svensson

är internationellt verksam forskare och forskningsledare inom Business & Management – skriver som privatperson på sin blogg (https://nordinavia.se) ‘pang på rödbetan’ om aktuella samhällsfrågor ‘utan krusiduller’.

2 tankar på “Hallengren TYCKER kritiken mot regeringens hantering av pandemin varit ORÄTTVIS, men det är tvärtom regeringen som varit ORÄTTVIS och kritiken BEFOGAD!

 1. Göran

  Vill beskriva ministerns agerande som “en konferensvärdinna som arbetar på en konferensanläggning där ingenting fungerar men där hon med sina glittrande ögon, blonderade hår och obegripliga ordsvada skall få gästerna att tro det motsatta”.
  Det går väl så där kan man säga.

  Svar
 2. Carl den 12

  Tvärtom, Svenska folket är så överdrivet medberoende toleranta av sig och det ger den Nya regeringsmakten frihet att driva Sverige och Svenskarna in i döden.

  Calle hoppas att ju mer dumt prat och dåliga undanflykter, om hur man hanterat både Corona och även brottsligheten, utan någon som helst hänsyn och respekt för drabbade.
  Så kanske det finns en chans att man slipper, den ena efter den andra respektlösa politikern, i det bästa utav samhällen fritt ifrån Sverige Syndromet i framtiden🤔

  Rättvisa är ett ord som kräver handling och kraft, som Svenska Regeringen måste arbeta för och inte emot⚖

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.