Man i 40-årsåldern skjuten till döds utanför gym i Södertälje

| 24 maj, 2021

Strax efter klockan 11 på måndagsförmiddagen larmades polisen om en skottlossning i stadsdelen Geneta i Södertälje. När polisen kom till platsen så hittade en svårt skadad man utomhus på platsen. Enligt obekräftade uppgifter ska mannen blivit skjuten utanför ett gym som ligger i anslutning till en matbutik. Ambulans och ambulanshelikopter larmades initialt dit men vid deras ankomst var mannen redan död. Enligt uppgift ska mannen blivit träffad i halsen.
Per Fahlström vid Stockholmspolisen sade: “Den här skottskadade mannen har avlidit av de skador han fick och vi har inlett en förundersökning gällande mord.”

Mannen ska enligt uppgift vara identifierad och ska vara i 40-årsåldern, han ska driva flera krogar i Stockholm. Och vad Expressen erfar ska mannen ha kopplingar till ett kriminellt nätverk i Stockholm.
Polisens presstalesperson Ola Österling säger: “Polisen har dragit igång en enorm operation. Samtliga kompetenser från Stockholmpolisen är på plats. Vi har obemannade flygfarkoster, specialsökhundar, kriminaltekniker och insatskapacitet.”
Polisen söker just nu efter misstänkta gärningspersoner. Enligt uppgift ska det vara minst en maskerad gärningsperson polisen söker.

För övrigt är polisen förtegna om ärendet och vill inte kommentera eventuellt signalement eller om man lokaliserat någon flyktväg. Uppgifter som Aftonbladet presenterat så ska polisen jaga en man i skidmask.
Per Fahlström vid Stockholmspolisen säger: “Det är väldigt många patruller som jobbar i ärendet. En teknisk undersökning pågår, och det är massor av utredningsåtgärder som ska göras. Ingen var ännu vid 15-tiden gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/nyheter/man-skjuten-i-sodertalje-2akio/?fbclid=IwAR2PZpaoE7qxxpNJX78nV-P4sm0flP89Mv4GEM_DCzCkLcfxvNxXTI4ffwM

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.