Man hotad och rånad utanför pressbyrån på Redbergsplatsen i Göteborg

| 25 maj, 2021

Strax efter klockan 18 på måndagskvällen larmades polisen i Göteborg om att en man blivit rånad utanför pressbyrån på Redbergsplatsen. Enligt uppgift blev mannen hotad av två gärningsmän som tilltvingade sig mannens mobiltelefon och plånbok varefter de försvann från platsen till fots. Mannen blev inte fysiskt skadad vid rånet men var uppskakad och arg när polisen anlände. Polispatruller har sökt i området efter gärningsmännen under måndagskvällen men utan att finna de två rånarna. Vilken rubricering polisen satt på brottet är inte känt.

https://www.expressen.se/gt/man-hotad-och-ranad/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.