Man misshandlad med hammare på Drottninggatan i Stockholm

| 25 maj, 2021

Vid 19.50-tiden under måndagskvällen larmades Stockholmspolisen till en misshandel på Drottninggatan. En man hade där misshandlat en annan man med vad som uppfattats vara en hammare. Den misshandlade mannen som var medvetslös när polisen anlände vaknade till liv innan han fördes till sjukhus med ambulans. Enligt polisen är den misshandlade mannen svårt skadad men som dock inte bedöms som livshotande. Den misstänkte kunde kort därefter gripas på Norrmalm efter det att ett vittne kunde peka ut den misstänkte för polisen. Polisen har startat en brottsutredning om mordförsök i ärendet och brottsplatsen spärrades av under kvällen medan kriminaltekniker undersökte brottsplatsen.

https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/man-nedslagen-med-hammare-paa-drottninggatan.m4gk-1xqI?utm_source=share-btn&fbclid=IwAR2qin8_e4rj_rFBF8HRAf-8go3K_8lAqs5u06r7GG9TnX_ja5CUyoofWUY
https://polisen.se/aktuellt/handelser/2021/maj/24/24-maj-1932-misshandel-stockholm/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.