Stort polispådrag efter larm om skjutning i Hagalund i Solna

| 25 maj, 2021

Under måndagskvällen larmades polisen till Hagalund i Solna sedan flera larmat att de hört skottlossning i området. Ett stort polispådrag med flera patruller larmades till området för att leta efter skyttarna och eventuellt skadade. När polisen kom fram så hittades ingendera. Det enda polisen fann på platsen var minst en tomhylsa. Platsen där tomhylsan fanns spärrades av och polishundar sökte tillsammans med patruller i området efter personer som varit med om incidenten. Huruvida polisen fann något mer är dock inte känt.

https://www.expressen.se/nyheter/stort-polispadrag-efter-larm-om-skottlossning-/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.