Flicka i mellanstadieåldern misshandlad i Gränbyparken i Uppsala

| 26 maj, 2021

Vid 19-tiden på tisdagskvällen larmades polis och ambulans ut till Regnbågsparken/Gränbyparken då en flicka i mellanstadieåldern blivit misshandlad av flera pojkar. Enligt uppgift ska pojkarna ha kört på flickan med elsparkcyklar och sedan sparka på henne. Flickan kunde själv ta sig från platsen. När polisen anlände kallade därför tillbaka ambulansen. För att därefter söka igenom parken efter några pojkar som överensstämde med signalementet på pojkarna som de fått. Enligt flickan ska det varit fyra eller fem pojkar som utförde brottet. Polisen har skrivit en anmälan om misshandel i ärendet.

https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/flicka-i-mellanstadieaaldern-misshandlades-av-pojkar-i-park.3BX96F92a?utm_source=share-btn
https://polisen.se/aktuellt/handelser/2021/maj/25/25-maj-1925-misshandel-uppsala/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.