Gränspolisen: Kan inte utvisa grovt kriminella

Provrör från ett coronatest. Foto: JOHAN NILSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

“Grova brottslingar som ska utvisas ur Sverige efter avtjänat fängelsestraff håller sig kvar genom ett kryphål i lagen.

Så många som 90 procent nekar att göra covidtest, uppger polisens nationella operativa avdelning, Noa.

Moderaterna föreslår lagändring så att man kan tvångstesta personer som ska utvisas.

– Vi riskerar att tappa kontrollen på vilka som är i landet. Det klart att människors förtroende riskerar att urholkas, säger partiets migrationspolitiska talesperson Maria Malmer Stenergard.”

Expressen


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

1 En tanke på “Gränspolisen: Kan inte utvisa grovt kriminella

  1. ulf

    I Sverige regerar brottslingarna och de yrkeskriminella.Lögnhal(S)partiet har kört landet fullkomligt i botten,påhejade av knähundspartierna.När Johansson och Damberg ,som imbecilla papegojor,upprepar hur tryggt de sett till att Sverige blivit inser var och en att botten är nådd och passerad. När de kriminella skjuter hoppar hela vänstern och S patrasket i takt med skotten och mördandet bara fortgår.
    Ändra lagen för f n och se till att skiten förpassas ut ur vårt land !! men den handlingskraften kräver ju ministrar som har ett uns mod och sådana finner man inte i pajasen Löfvens skämt som kallas regering.Hellre får Sverige gå under så resonerar en sann ynkedom till sosse utan värdighet eller mod i någon form som de ynkryggar de dagligen bevisar att de är.Vi får alla beväpna oss och försvara våra hem och familjer vilket säkert många redan gjort.Fullt förståeligt och rimligt när man lever i ett fullständigt laglöst land och samhälle i fritt fall.Öga för öga,tand för tand.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.