Man knivskuren i Åmål, kom in på ICA

| 26 maj, 2021

Polis och ambulans larmades till en ICA-butik i i centrala Åmål vid 20-tiden på tisdagen. Detta efter att en knivskadad man kommit in i butiken. Enligt uppgift ska mannen ha skadats ”i samband med någon typ av bråk”. Initiala uppgifter sade att mannen skulle ha en skada på en hand som troligen var orsakad av en kniv. men när ambulans hade anlänt så undersöktes mannen noggrannare så upptäcker man ytterligare en skada. Även den troligen orsakad av en kniv. Mannens skadeläge ska dock varit stabilt när han fördes till sjukhus. Under tisdagskvällen fanns inga uppgifter om någon gärningsperson i ärendet, inte heller om polisen lyckats lokalisera brottsplatsen.

https://www.expressen.se/gt/krim/man-knivskuren–kom-in-skadad-till-ica-i-amal/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.