Beväpnat butiksrån i centrala Göteborg

| 27 maj, 2021

Strax efter klockan 20 på onsdagskvällen larmades polisen om ett beväpnat rån mot en butik i centrala Göteborg. Enligt initiala uppgifter ska ett vapenliknande föremål använts vid rånet. Och det ska ha varit ett flertal rånare med vid rånet som efter det avvek från platsen. Polisen ryckte ut med ett antal enheter men kunde ännu inte vid 21-tiden säga vad om eller vad rånarna fått med sig vid rånet. Vid 22-tiden var polisen fortfarande igång med att söka efter gärningspersonerna men hade då inga spår efter dem. Enligt uppgift kommer polisen att fortsätta sökandet under kvällen samtidigt som de utför andra utredningsåtgärder. Ingen skadades fysiskt vid rånet.

https://www.expressen.se/gt/krim/vapnat-ran-mot-butik-stor-insats/

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.