Man hittad misshandlad i närheten av Deottninghög

| 27 maj, 2021

Strax före klockan 19.30 på onsdagskvällen larmades polisen om att en man hittats misshandlad i närheten av Drottninghög i Helsingborg. Polis och ambulans kallades till platsen. Enligt uppgift ska mannen blivit slagen i huvudet av ett tillhygge av två gärningsmän som även ska ha sparkat honom. När polisen anländer till platsen så har gärningsmännen försvunnit. Mannen togs om hand på platsen av ambulanspersonalen innan han fördes med ambulans till sjukhuset med okända skador. Polisen har skrivit en anmälan om misshandel i ärendet. Ännu vid 22-tiden på onsdagskvällen så finns ingen misstänkt eller gripen för misshandeln.

https://www.expressen.se/kvallsposten/hittades-misshandlad-av-tva-man/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.