Sexarbetaren Lisa – recension Sista måltiden

| 27 maj, 2021

Så killarna i Sista måltiden beslöt att samla till öråd efter pöbeln gått över dem efter avsnittet med Paolo. Lite sött men samtidigt välbehövligt. Är det något avsnitt ni ska lyssna på så är det detta. Framförallt alla som fördömer (men även de som vill se) sexarbete. Det här var något av det mest intressanta jag hört på länge och det gav förtjusande mycket mer ved till argumentationen för legalisering av sexköp, statistik som är svår att hitta men även en del tankar kring min inställning. Jag ger er Sexarbetaren Lisa i Sista måltid: recensionen.

Niklas Gerholm


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.