Våldsam man pepparsprejades vid fordonsingripande i Sölversborg

| 27 maj, 2021

Vid 10.30-tiden på onsdagsförmiddagen stoppade en polispatrull en bil på Fogdevägen i Sölvesborg, I samband med kontrollen blev passageraren i bilen våldsam mot poliserna. Passageraren blev så våldsam att poliserna kände sig tvungna att använda så kallad OC-sprej för att lugna ner situationen. Enligt uppgift var båda männen påverkade och misstänks nu för ringa narkotikabrott. De fick följa med för provtagning. Efter provtagningen tillkom ytterligare brottsmisstankar. För föraren så handlar det om drograttfylleri och olovlig körning, för passageraren så är brottsmisstanken våldsamt motstånd.

https://www.expressen.se/kvallsposten/valdsam-man-pepparsprejades-av-polisen/?fbclid=IwAR1gFuKqS9BndE_WcvSoCfNvzA6xcZV_hyE7rV-Vy4l3Y0xDNAfHFeAukQ8

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.