Överförfriskad man misstänks ha rånats på centralstationen i Göteborg

| 28 maj, 2021

Vid 3.15-tiden på natten mot fredagen tillkallades polisen till centralstationen av en man som berättade för dem att han blivit rånad och misshandlad. Enligt poliserna hade något hänt honom då han var blodig, men mannen kunde inte redogöra riktigt vad som hänt honom eller var det hänt på grund av hans berusningsgrad.
Polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler säger: ”Han har blivit bestulen på sitt ID-kort och bankkort och eventuellt kontanter. Men han kan inte exakt redogöra för hur det gått till.”

Enligt polisen omhändertogs den rånade mannen av polisen enligt LOB och kommer att höras senare under fredagen då han tillnyktrat. Polisen tog under natten kontakt med väktarna på centralstationen för att se på övervakningsfilmerna därifrån. Men enligt uppgift gav detta inget, då de inte kunde se att något hänt på den platsen. Så det var fortfarande oklart på fredagsmorgonen vad som hänt mannen och framför allt var det hände.

https://www.expressen.se/gt/man-misstanks-ha-ranats-pa-centralstationen-i-goteborg/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.