15-årig pojke anhållen misstänkt för mordförsök

| 29 maj, 2021

Under torsdagskvällen greps en 15-årig pojke misstänkt för mordförsök på Hässleholmen i Borås. 15-åringen anhölls senare på fredagen. Enligt uppgift ska mordförsöket ha inträffat under torsdagskvällen men polisen är mycket förtegen kring händelsen.
Polisen presstalesperson Hans-Jörgen Ostler säger: “När det rör sig om en väldigt ung person som är misstänkt, måste vi vara försiktiga gällande uppgifter om händelser. Därför kan jag inte uttala mig om utredningen som befinner sig i ett känsligt läge.”
Det enda som står mer på polisens sida är att förundersökningen leds av åklagare Carolyn Westeröd.

https://www.expressen.se/gt/pojke-anhallen-misstankt-for-mordforsok-i-boras/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.