Stor bilbrand i centrala Skärholmen, 20-tal fordon förstörda

| 29 maj, 2021

Bilbränderna fortsätter i oförminskad grad runt om i Sverige. Klockan sex på lördagsmorgonen var det åter dags då räddningstjänsten i Stockholm larmades om att en lastbil brann på en parkering bakom Skärholmens centrum. När räddningstjänsten kom fram så var det dock inte bara en lastbil som stod i lågor. Ett 20-tal bilar som stod parkerade intill lastbilen hade då också fattat eld och en kraftig rök spred sig över området. Som tur var hade inte branden spridit sig vidare till byggnader i närheten, men ett stort släckningsarbete fick sättas in under morgonen. Polisen som också var på plats har samlat in information och de kommer att gå igenom övervakningsfilmer från området. Under morgonen rubricerade de branden som grov skadegörelse genom brand.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/lastbilsbrand-spreds-till-ett-tjugotal-bilar-i-cenrala-skarholmen?fbclid=IwAR3i4SciXGj0Psk3I64Q-hAS_FHiQFMdEsb3CIlo4EvbjSXEbWlzxB7CXew

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.