60-årig man misshandlad i Trelleborg

| 30 maj, 2021

Vid 18.30-tiden på lördagskvällen larmades polisen om en misshandel på Corfitz Beck-Friisgatan i Trelleborg. Enligt uppgift var det en 60-årig man som blivit misshandlad och så svårt att han fick föras med ambulans till sjukhus. Hans skadeläge är dock inte känt vid 21.50-tiden. En misstänkt gärningsman greps på eller i närheten av brottsplatsen och togs med till polisstationen. Senare under lördagskvällen greps ytterligare en man för misshandel i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/man-i-60-arsaldern-misshandlad-7kcxd/?referrer=todays-news

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.