Mardrömsnatt för familj i samhälle utanför Kalix då nödraket sköts i i deras villa

| 30 maj, 2021

Bombsprängningar, raketskjutningar, knivskärningar och skjutningar sprider sig i Sverige och är nu inte bara ett gissel för de södra delarna av landet, nu har även norra delarna av landet drabbats. Som under natten mot lördagen fick en familj i ett samhälle utanför Kalix ett mardrömslikt uppvaknande. Brandlarmet gick igång efter att någon skjutit eller kastat in en nödraket eller något liknande brinnande föremål genom ett fönster i familjens villa. Enligt uppgift sköts eller kastades den brinnande projektilen in i ett rum där ett litet barn låg och sov. Villan började brinna men branden var släckt när räddningstjänsten kom till platsen.

Jourhavande förundersökningsledare Kjell Persson sade på lördagsmorgonen: ”Som tur kom ingen till skada vid händelsen. Vi rubricerar det som mordbrand, men det finns ingen rimlig förklaring till varför det hänt. Det är så dumt, så omdömeslöst att det inte är sant.”
Kjell Persson fortsätter sen med att berätta att där inte finns någon hotbild mot familjen och i nuläget finns ingen misstänkt för dådet.
Han säger: ”Det hela är mycket konstigt.”
Polisen har inte mycket att gå på och de vädjar nu till allmänheten om någon känner till eller har hört något om detta dåd.

https://svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/mardromsnatt-for-kalixfamilj-en-nodraket-skots-in-i-villan

  • 6
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.