“Orimligt att sparka mig för att jag röstar på SD”

Stefan Cronlund i Ockelbo tvingades lämna jobbet på ABF efter Expressens reportage. Foto: LISA MATTISSON

“Han fick sluta på ABF i Ockelbo efter Expressens reportage om SD-väljare. 

Nu ger lastbilschauffören och tidigare ungdomsledaren Stefan Cronlund sin syn på saken i en debattartikel.

När ungdomsgården i Ockelbo behövde ledare tyckte flera runtomkring mig tyckte jag skulle söka. Jag hade en bakgrund i elitidrott och det gjorde att jag ansågs passande. Budskapet var att det behövdes en stark ledare för att strukturera upp verksamheten på ungdomsgården.

Jag träffade chefen på ABF i Ockelbo som direkt förklarade att ”här på ABF är vi vänster”. Därefter så sades det att ”men mot ungdomarna är vi opolitiska”. Att ABF var vänster och jag röstade på SD hade för mig inget med saken att göra. Människor tycker och vill olika saker.” 

Läs i Expressen


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.