Kvinna anmälde sig själv för misshandel, vid gripandet spottade hon och träffade polisman i ögat med saliv

| 31 maj, 2021

Strax före klockan fem på måndagsmorgonen larmade och anmälde en kvinna sig själv för att ha slagit sin pojkvän. Polisen ryckte ut och när de anlände till bostaden i Uddevalla så blev patrullen både fysiskt och verbalt attackerad av kvinnan. Enligt uppgift hotade kvinnan poliserna till livet, hon ska också gått till attack mot dem med slag och spott. Under denna attack så ska kvinnans spott träffat en av poliserna i ögat.

Detta var inget som omedelbart resulterade i en skada men som polisen senare fick undersöka. Kvinnan kunde till slut gripas, nen var mycket påverkad och fördes till NÄL för provtagning. Hon misstänks nu för narkotikabruk eget bruk, men anmälan omfattar också grovt våld mot tjänsteman och hot mot tjänsteman. Det är inte känt om kvinnan sitter på tillnyktring eller om hon är omhändertagen på sjukhus.

https://www.expressen.se/gt/polisman-spottad-i-ogat-vid-ingripande-i-natt/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.