Lena Malmberg (MED): DROTTNINGEN AV MITTENS MAKTRIKE

Förutom att det är oerhört påfrestande att lyssna sig genom en intervju med Annie Lööf (i kvällens Agenda), så kan man konstatera att den genomfördes av SVT Nyheter utan en enda fråga om hur Centerns nylanserade framåtprogram ser ut vad gäller den praktiska politiken. Alla de problem Sverige nu dras med p.g.a. gravt politiskt vanstyre.

Det var väldigt mycket prat om eventuella framtida regeringskonstellationer och Annie Lööfs egna ambitioner på statsministerposten. 

Helt fascinerande att höra Lööf tala om ett mittensamarbete… och detta från partiledaren som lämnade den gamla f.d. Alliansen för att sätta sig med sitt parti i knät på Socialdemokraterna. Hennes brist på självinsikt är ju slående. Det finns ingen “mitten” i svensk politik längre. 

Hur tänker hon? Ser hon inte att hon och Centern har lämnat oppositionen? Kan inte nån vänlig själ informera Annie Lööf om att svensk mittenpolitik är sedan ett antal år tillbaka lika ovanlig som rosa enhörningar – och hon har själv i allra högsta grad bidragit till den utvecklingen genom att piska på den polarisering som sker genom att hela tiden tjata om de ytterkantspartier… eller snarare det parti som hon inte vill ta i med tång. Då är det inte Vänsterpartiet som avses.

Centerpartiet är inte ett framtidsparti, det är ett parti som står för #bakåtutveckling.

Lena Malmberg, Demokratipolitisk talesperson för Medborgerlig Samling


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Lena Malmberg (MED): DROTTNINGEN AV MITTENS MAKTRIKE

 1. Carl den 12

  Lika intressant som skrämmande, att man lyckas driva ett parti som C, som inte längre existerar🤔

  Calle tycker sig se, att visst vore det gott att se en kvinnlig statsminister, MEN här överväger och överskuggar nackdelarna och det riktigt rejält, med💯agenda rakt framåt ändå in i kaklet åt helvete med Sverige💔

  Åh, vad man saknar det C man växte upp med, som önskade att Moder Svea skulle blomstra🚜

  Inte köras över, vissna och dö ut💨

  Svar
 2. ulf

  Som en oändligt tröttsam tjatig pepegoja upprepar lööf sina vanliga ramsor,givetvis hållen under armarna av propagandacentralen Svt,där de drömmer om en ” mitten ” lösning som inte ens är relistisk.Vem med ett uns förstånd ser någon roll för Lööf och centern annat än fångna i sin egen fantasivärld i mittenburen där bara de själva ser en verklighet.Efter att satt sig i knä på socialister,kommunister och miljöflummare tror de på allvar att de har en framträdande roll att spela.När husse blåser i pipan skäller Lööf som en lydig hund.Efter det ofattbara sveket ett säga att man stödjer en borgerlig statsminister för att sen visa sin lögn och helt sonika sätta sig på socialist,kommunist sidan är ju rent hårresande.
  Årets fråga,vem tror svenskarna att Lööf och Centern stödjer efter nästa val ? Givetvis kommer man att samarbeta med V och S oavsett vad man tillåts ljuga om i Svt !!
  Större lögnare i politiken än Lööf och Centern går ej att uppbringa,ja skulle väl vara husses parti lögnhal(s)arna då…..sådan herre sådan hund.
  Fullständigt helt raderat förtroende som inte går att återskapa,de får fortsätta ökenvandringen i sin egen konstiga och alltmer perverst förvridna sekt.Svt med sin löjeväckande vänsterkader går bredvid i takt och alla ropar fjamåt 🙄🙄🤯🤯 Lööf borde inte få kalla sig politiker det är bara en maktgalen person som inte förstår hur andra ser på henne och C…………fullkomligt oseriöst och förtroendelöst.Ett skämt !

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.