Misshandel i Bredsand utanför Sundsvall, en person anhållen av åklagare

| 31 maj, 2021

Vid 18-tiden på söndagskvällen larmades polisen om ett grovt våldsbrott som ska ha inträffat i Bredsand utanför Sundsvall. Under söndagskvällen var polisen förtegna om vad som hänt men brottsrubriceringen var under kvällen grov misshandel. Delar av en parkering spärrades av och en person med okänt skadeläge fördes till sjukhus med ambulans. Under kvällen vädjade polisen till allmänheten om iakttagelser från platsen vid tidpunkten. Strax efter klockan nio på måndagsmorgonen uppdaterade polisen sin hemsida med att en person ska ha blivit gripen misstänkt för grov misshandel. Personen ska också efter förhör blivit anhållen av åklagaren som leder ärendet.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/polisen-utreder-grovt-valdsbrott-i-bredsand?fbclid=IwAR2dDBQxiQYNfv0AiwdxQmGY22L9OCyB6Hty77Zdk3X7sg_NUfgoVdkbcBA
https://polisen.se/aktuellt/handelser/2021/maj/30/30-maj-1801-misshandel-grov-sundsvall/?fbclid=IwAR1GSAbbOFTOfjgCV2jJ2HOCwP_r4hnlQHxkltEgOXi68VYiuv9feo3tPkY

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.