Misstänkt grovt brott i Kista centrum, ung flicka ska ha blivit rånad och förnedrad av jämnåriga

| 31 maj, 2021

Strax efter klockan 17 på söndagskvällen larmades polisen till ett parkeringsgarage i Kista centrum. Enligt uppgift skulle det handla om ett grovt brott, och det ska vara en ung flicka som blivit rånad och förnedrad av flera jämnåriga. När polisen anlände till platsen så fann polisen den som misstänks ha utsatts för brottet, och de ska ha pratat med henne. Enligt polisen så ingick flera polisfordon och hundförare i insatsen och de spärrade av en lastkaj i parkeringsdäcket under Kista centrum där de tror rånet och förnedringen genomfördes. Obekräftade uppgifter som Expressen skriver om ska det röra sig om en en mycket ung flicka. Aftonbladet skriver också om obekräftade uppgifter att flickan ska ha blivit tvingad in i en lokal i parkeringsgaraget där de ska ha knivskurit henne, tvingat av henne kläderna och fotograferat henne. De uppgifterna är dock i nuläget obekräftade och polisen har inte skrivit om ärendet på sin sida.

https://www.expressen.se/nyheter/garage-i-kista-avsparrat-misstankt-grovt-brott/?fbclid=IwAR1rLjE-ESjSWJvKQDaGpdh4aH-es7IYIVrofuTLVAGQb4SDJk9NMz3q0Ic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.