Person rånad i sitt hem av flera gärningsmän, fick föras till sjukhus för kontroll

| 31 maj, 2021

Nu har även de grova rånen i bostäder spridit sig från Göteborg och Borås till Skåne. Detta efter att en boende i Bromölla vid midnatt natten mot måndagen haft besök av flera rånare i sin bostad, där de med våld tilltvingade sig värdesaker. Polisen fick larm om händelsen strax innan halv ett på natten och när de kom till bostaden var bostadsinnehavaren i sådant skick att denne fick föras till sjukhus med ambulans för kontroll. Enligt uppgift spärrades bostaden av och tekniker har varit på plats under natten för att säkra eventuella spår på platsen. Det är för närvarande okänt hur många rånarna var. Polisen har ingen misstänkt eller gripen i ärendet som de rubricerar som grovt rån på måndagsmorgonen.

https://www.expressen.se/kvallsposten/ranare-tog-sig-in-i-bostad-tvingade-till-sig-saker/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.