Stenkastning från viadukt i Malmö, bilist fick väja för att inte träffas

| 31 maj, 2021

Under söndagskvällen hände det igen att ungdomar stod på en viadukt och kastade ner stenar på passerande bilar. Denna gången var det i utkanten av Malmö vid trafikplats Flansbjer på väg 11 mot Staffanstorp. Bilisten kunde genom att väja undvika att bli träffad av stenarna, men hann se tre ungdomar som stod uppe på viadukt på Toftanäsvägen. Eftersom bilisten var snabb med att larma om det inträffade var en polispatrull snabbt på plats och fick tag på tre ungdomar födda -06.
Patric Fors vid polisens ledningscentral sade på söndagskvällen: “De sa att de inte hade varit inblandade i stenkastningen och det fanns inga bevis för något annat. Men de är identifierade och patrullen har kommunicerat allvaret i det som skett.”

Strax före klockan 20 rapporterades ytterligare en stenkastning. Denna gång från en bro över Lönngatan inne i Malmö. Men denna gången hade bilisten inte sådan tur som den tidigare bilisten. Det var en taxi som träffades och som fick framrutan krossad. Polisen var på plats även efter denna stenkastning. Men chauffören hade inte sett någon person när det hände så patrullen kunde inte tala allvar med den eller dessa stenkastare. På senare tid har flera liknande händelser inträffat. Bland annat på Härlövsängaleden i Kristianstad den 1 maj och i Markaryd den 5 april.

https://www.expressen.se/kvallsposten/unga-kastade-sten-pa-bilar-fran-viadukt/?fbclid=IwAR2wKBkw69s6SptT7aotSVx1G_Rt3iY5uJDGUDYHoi8eviveYPVtdT70PwQ

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.