MOHAMED OMAR: Polisen är främlingar i utanförskapsområdena

“Söndag den 30 maj. En man sköts ihjäl i det mångkulturella utanförskapsområdet Hjällbo i Göteborg. Fyra skottskadade personer behandlas på sjukhus. Polisen menar att mordet är kopplat till ett våldsamt upplopp på fredagskvällen då två rivaliserande invandrarbakgrundsgäng drabbade samman. Ett hundratal män deltog i bråket.

En ny studie från Brottsförebyggande rådet visar att Sverige ligger i topp när det gäller dödligt skjutvapenvåld i Europa…”

Mohamed Omar

Läs i Det Goda Samhället


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “MOHAMED OMAR: Polisen är främlingar i utanförskapsområdena

 1. ulf

  Svenskar är totala främlingar i sitt eget fosterland Sverige…………..som de med tvång betalar världens högsta skatter för att leva ett tryggt och välfungerande liv i ! Vad säger du Löfven med dina ynkkryggar till medlöpare….oacceptabelt ?…..🤯🤯 Är ni så totalt hjärntvättade i unken vänstersoppa att ni inte ser vad Sverige sjunkit till…..Och Hultkvist hävdar sin kära grisnivå 🙄🙄 där ni alla i den här skämtregeringen befinner er.🐷🐷🐷 tokskallar utan verklighetsförankring som fastnat i ren socialist dårskap med noll kontakt,noll….med verklighetens folk och vanligt sunt förnuft.🤯ni uppvisar en inkompetensnivå som flertalet anser som helt omöjlig att sjunka till.Men ni lyckades.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.