Johan Westerholm: Nya motgångar för Karl Hedin trots friande dom

Karl Hedin. Polisen. Montage.

Industrimannen Karl Hedin drabbas nu av ytterligare motgångar. Polisen ställer sig nu, trots att de är en självständig myndighet, på åklagarens sida och delar därmed åklagarens inställning till att åsikter, faktiska eller ej, är straffbara när de nekar Hedin hans jaktvapen tillbaka.

Industrimannen Karl Hedin nekas att återfå sina vapen efter den friande domen i Västmanlands tingsrätt av polisen vilket bland annat VLT var först att rapportera om. Polisen låter meddela att trots den friande domen att Hedin är fortsatt misstänkt för grovt jaktbrott i sitt beslut som i sin utformning inte går att överklaga.

Johan Westerholm

Läs vidare på Ledarsidorna


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.