Man förd till sjukhus i privatbil efter misshandel eller eventuell skottskada

| 2 juni, 2021

Enligt Expressen har en skottskadad man tagits till Sankt Görans sjukhus i Stockholm på tisdagen. Enligt uppgift ska han blivit förd till sjukhuset i privatbil. Det finns också uppgifter om att denna bil ska ha blivit stoppad av polisen strax utanför St Görans sjukhus. På polisens hemsida skriver de på sen eftermiddag att i ett kontrollerat fordon som polisen stoppade på Kungsholmen fanns en skadad person. Enligt personen själv ska han blivit skadad vid ett fall, men det är inget polisen tror på så de har skrivit en anmälan om grov misshandel. Den skadade mannen får enligt uppgift sjukhusvård.

I pressmeddelandet sägs inget om skottskador, något som Expressen fått uppgifter om. Polisens presstalesperson Towe Hägg vill dock inte kommentera de uppgifterna.
Han säger bara: “Det är en pågående förundersökning på grov misshandel så det går inte att göra det just nu, för det kan försvåra utredning.”
Men man frågar sig då om inte utredningen sen visar att mannen var skottskadad och att gärningspersonen kommit undan?

https://www.expressen.se/nyheter/skottskadad-man-till-sjukhus-i-stockholm-/?fbclid=IwAR0AaYxkvE6bMsNLkGBsnR3Q_XoDJ9G8JQYRYInKTHRViK9YQRS5syzuGHA
https://brottsplatskartan.se/stockholms-lan/misshandel-stockholm-kungsholmen-200325

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.