Man i 25-årsåldern misshandlad med tillhygge i Lund på tisdagskvällen

| 2 juni, 2021

Polisen larmades vid 23-tiden på tisdagskvällen till en misshandel på Sankt Hans gränd på Norra Fäladen i Lund. Enligt uppgift var det en man i 25-årsåldern som blev misshandlad flera personer med tillhyggen. Den misshandlade mannen har enligt uppgift sagt till polisen att det var mellan fem och tio personer som gav sig på honom. När polis och ambulans anlände var mannen så pass skadad att ambulanspersonalen fick ta hand om honom och föra honom till sjukhus för vård. Mannens skadeläge var dock oklart, men han var vid medvetande och polisen kunde prata med honom på platsen. Innan polisen hann fram till platsen hade gärningspersonerna hunnit försvinna från platsen till fots västerut mot Backaskolan. Vilken brottsrubricering misshandeln fått är inte känt, likaså är det inte känt om någon blivit gripen för brottet.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/ung-man-misshandlad-av-gang-i-lund?fbclid=IwAR0EN26Lypofz3kNuMYQrl3bnQeGTYH-TXCc-9N6Py5XDlqXuZ4QotXfUiE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.