Misstänkt människorov, utpressning och misshandel i Norrköping

| 2 juni, 2021

Strax innan klockan 10 på tisdagsförmiddagen larmades polisen till Vilbergen i Norrköping med anledning av ett allvarligt brott. Enligt uppgift larmades flera patruller till adressen.
Polisen skriver på sin hemsida att efter vidtagna utredningsåtgärder framkom det att det hade inträffat ett misstänkt människorov, varpå en förundersökning gällande människorov inleddes. Det kan dock tillkomma fler brottsrubriceringar under utredningen. Två män greps också på platsen och de har under tisdagen förhörts.

Efter polisens förhör med de bägge gripna männen har jouråklagare vid 17-tiden fattat beslut om att anhålla båda. Och det på sannolika skäl misstänkta för försök till utpressning och misshandel. Polisen har också under dagen spärrat av den förmodade brottsplatsen för att genomföra en kriminalteknisk undersökning. Polisen vill dock engagera allmänheten med att ge dem tips och iakttagelser om personer som har uppträtt avvikande eller misstänkt i Vilbergen som kan kopplas ihop med händelsen.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/misstankt-manniskorov-i-norrkoping
https://polisen.se/aktuellt/handelser/2021/juni/1/01-juni-1417-olaga-frihetsberovandemanniskorov-norrkoping/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.