45-årig kvinna knivskuren på kontor i Gamlestaden i Göteborg

| 3 juni, 2021

Klockan 16 på onsdagen larmades polis och ambulans till ett kontor i Gamlestaden, Göteborg. När polisen anländer till platsen, till kontoret i Gamlestaden påträffar de den 45-åriga kvinnan snabbt. Det var initialt svårt att säga hur allvarligt skadad kvinnan var, men enligt polisen var hon vaken och talbar när hon fördes till sjukhuset.
Polisens presstalesperson sade: “Vi får in larm om att en kvinna har blivit knivskuren och är framme på bara några minuter. Där påträffar vi en kvinna som har skärskador, bland annat på benen och en arm. Hon har förts till sjukhus med ambulans.”

På kontoret påträffades också en man i 45-årsålden som greps på plats misstänkt för mordförsök. Enligt polisen har de även funnit en kniv som de tror har används vid knivdådet. Den gripne mannen hördes under eftermiddagen och vid 19.15 meddelade polisen att han blivit anhållen av åklagare. Kontoret har också under eftermiddagen spärrats av för teknisk undersökning. Polisen är ännu inte säkra på vad som knivskärningen berodde på, de är heller inte säkra på om mannen och kvinnan varit bekanta med varandra sedan innan, men Adlersson säger att detta är något som utredningen får visa.

https://www.expressen.se/gt/kvinna-knivskuren-pa-kontor-i-goteborg/?fbclid=IwAR2zjh4nslJYftWykbV3IoXE9mAFmYF-QuQIUTGPKanTqt3Ku5YiPpkk-TE

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.