65-årig man rånad och slagen i Svartedalen

| 3 juni, 2021

Vid 20.30 på onsdagskvällen larmades polisen till Svartedalen i Göteborg då en 65-årig man blivit slagen och rånad på sitt guldhalsband av en 20-årig man. Enligt 65-åringen började det hela med att 20-åringen närmade sig honom och började prata. Men det urartade ganska snabbt till ett rån då 20-åringen slog till mannen så att han föll till marken, och därefter fatta tag om halskedjan och rycka den till sig. När 20-åringen gjort detta försvann han från platsen.

Vid fallet så fick mannen smärtor i ena handen och både polis och ambulans sändes till platsen för att tala med mannen samt undersöka honom. Mannen hade dock tagit sig upp och tagit sig hem till sin bostad innan han larmade polisen så de beskriver det som ett ”kallt rån”. Polisen har i alla fall talat med mannen och fått mer uppgifter om rånet. Det finns dock inga uppgifter om mannen fick följa med till sjukhuset för vård. Ännu vid 21.30-tiden var ingen gripen för rånet.

https://www.expressen.se/gt/krim/man-i-65-arsaldern-ranad-och-slagen-i-goteborg/

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.