Efter husköp och strider – nu sjunker stödet för BLM

Black Lives Matter har fått stora donationer efter George Floyds död. Många har frågat sig hur rörelsen använt pengarna. På bilden ses en kvinna som tar ett foto framför en målning av George Floyd i Houston. Foto: Brett Coomer/AP/TT

“Nyligen lämnade Black Lives Matters kvarvarande grundare rörelsen efter omtvistade fastighetsaffärer. Rörelsen har också skakats av inre slitningar och kamp om politiska och ekonomiska prioriteringar. Nu rapporterar New York Times att stödet för BLM sjunker kraftigt.

De höga nivåerna av stöd för BLM-rörelsen efter George Floyds död sjunker nu kraftigt, skriver New York Times, som förklarar detta med den ökande politiseringen av frågan. Både bland vita svarande och republikanska väljare är stödet nu lägre än det var före den 25 maj förra året.

Många kritiska ögon har dessutom riktats mot BLM.”

Läs i Världen Idag


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “Efter husköp och strider – nu sjunker stödet för BLM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.