Lena Malmberg (MED): STOPPA SKATTESLÖSERIET!

Inte ett enda ord till om skattehöjningar förrän regeringen kommit tillrätta med den grava misshushållningen av våra gemensamma skattemedel. Inte ett ord! 

När det välfärdsindustriella komplexet krackelerar och behöver mer pengar, försöker Daniel Suhonen, i kvällens Aktuellt, ursäkta regeringens ständiga försök att pungslå redan hårt taxerade skattebetalare genom att försvara den föreslagna skatten för småsparare.

Nej Suhonen! Din förklaring håller inte! Vi betalar redan mer än vad som behövs för att täcka kostnader för en fungerande välfärd. 

Problemet är hur staten slarvar bort våra surt förvärvade pengar på sånt som en stat INTE ska hålla på med.

Det är statens uppgift att hålla sina medborgare säkra och trygga, hålla med infrastruktur, sörja för god vård och utbildning men det är inte en stats uppgift att sprida pengar omkring sig på sånt som inte ingår i dessa kärnuppgifter.

Börja med att rensa upp i myndighetsfloran som idag omfattar 249 förvaltningsmyndigheter. Sverige behöver INTE 249 myndigheter för att kunna fungera väl! Se förslag i första kommentaren. 

Gå till botten med det omfattande bidragsfusk som kostar skattebetalare tiotals miljarder kronor varje år. Det gäller allt från fusk med olika typer av socialbidrag, sjukersättningar etc. samt även bidragsfusk i föreningar och andra som under falska förespeglingar roffar åt sig av skattemedlen. Fusk och bedrägerier måste beivras!

Börja där! 

#MEDval22

Lena Malmberg, Demokratipolitisk talesperson för Medborgerlig Samling


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Lena Malmberg (MED): STOPPA SKATTESLÖSERIET!

 1. Lennart H

  Det var exakt mina reaktioner när jag såg debatten i Aktuellt igår kväll.
  Slopa även presstödet och partistödet. Vi har idag för många hänsynslösa parasiter som den fetlagde Suhonen, som profiterar på skattebetalarnas pengar, liksom en hel kader av s.k. journalister hos Public Service, som behöver bantas.
  Dessutom kan vi dra ned på biståndet, ca 50 miljarder kr/år. Helst till 0 kr/år så länge vi har underskott i statsbudgeten.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.