Man och kvinna försökte stjäla varor i matbutik i Tranås, greps av polis för rån

| 3 juni, 2021

Vid 14.45-tiden på onsdagen larmades polisen till en mataffär i Tranås med anledning av en stöld. Två personer en man i 40-årsåldern och en kvinna i 45-årsåldern försökte ta varor från butiken när personalen upptäckte och stoppade stölden. När stölden stoppades blev paret våldsamma och försökte komma undan. Enligt uppgift skadades ingen vid händelsen. Men polisen grep den 40-åriga mannen och den 45-åriga kvinnan misstänkta för rån.

https://www.expressen.se/kvallsposten/tva-personer-gripna-for-ran-i-butik/?fbclid=IwAR2RCiwC9CPJicWfm6EvnlssSbyUh5d0vuYKRZc8wrFGLB4OqTfnxI04LMU

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.