Skjutning Fittja, polis har hittat tomhylsor

| 3 juni, 2021

Sent under onsdagskvällen fick polisen in larm om att flera personer hört höga smällar i Fittja. Enligt uppgift så ska två till tre skott hade avlossats på platsen. När polisen kom fram till platsen så fann de ingen skadad eller några skotthål, men de fann ett antal tomhylsor på platsen.
Polisens Presstalesperson Mats Eriksson sade: “Vi har ingen målsägande i nuläget. Men en anmälan om mordförsök och grovt vapenbrott är upprättad men ingen person är gripen.”
Men en person besköts och enligt Expressens källor var den beskjutne en man i 25-årsåldern, som kan kopplas till en gängkriminell gruppering i Fittja. Mannen är också känd av polis sedan tidigare, då han bland annat dömts till ett kortare fängelsestraff för stöld, och under de senaste åren har han även döms för en rad småbrott, som resulterat i dagsböter.

https://www.expressen.se/nyheter/skjutning-i-fittja–ingen-person-traffad/?fbclid=IwAR0KOi16foJ5gxxNTxguOy4IaCWBRQj9hhlkwATmxJBFxa19vgqwHo-1fZg

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.