Skottlossning efter bråk på studentfirande i Åkarp

| 3 juni, 2021

Vid 1.30-tiden under natten mot torsdagen larmades polisen om att det avlossats skott i samband med ett bråk på en studentfirande i Åkarp. Enligt uppgift så avlossades skotten in genom ett fönster i en lokal som ligger bredvid den som festen ägde rum i.
Andreas Hulting inre befäl vid Skånepolisen sade under natten: “Vi får in samtal om att man skjutit in i en festlokal. Det har varit någon form av bråk i lokalen och förmodligen har någon lämnat och hämtat ett vapen, för att sedan skjuta vid lokalen.”
Uppgifter går isär om någon person befann sig i den mindre lokal där skotten gick in.

Men ingen ska ha blivit fysiskt skadad vid skjutningen.
Andreas Hulting fortsätter med att säga: “Troligtvis har många lämnat platsen efter bråket, det var inte så mycket folk på plats överhuvudtaget.”
Vid skjutningen avlossades minst tre skott som alla gått genom en ruta. Efter skottlossningen lämnade flera fordon platsen, ett av dessa har polisen tagit i beslag. Vid fyratiden på torsdagsmorgonen hade tre personer hämtats in till förhör, men ingen hade gripits. Enligt polisen har de gjort beslag på platsen och de har genomfört utredningsåtgärder på platsen.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/skottlossning-i-akarp-skot-in-i-festlokal
https://www.expressen.se/kvallsposten/skottlossning-vid-studentfirande-i-burkov/

  • 11
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.