Två i syskonskaran vid mordet vid Västermalmsgallerian gripna, den yngre brodern och den 23-åriga kvinnan fortfarande på fri fot

| 3 juni, 2021

Under onsdagen greps två av de tre syskonen som misstänks för mordet utanför Västermalmsgallerian i Stockholm. Enligt uppgift rör det om en 26-årig storebror och hans 24-åriga lillasyster som nu är gripna. Den 24-åriga systern greps i passkontrollen på Arlanda när hon försökte lämna landet, var den 26-årig brodern greps är dock inte känt. I polisens efterlysning beskrivs samtliga som farliga, även om den 24-åriga systern endast har några få strafförelägganden för snatteri och ringa narkotikabrott i bagaget. 26-årigen som nu också greps har de senaste tio åren dömts vid otaliga tillfällen för brott mot knivlagen, narkotikabrott, rattfylleri och stöld.

Men den i syskonskaran som sticker ut mest är dock den 20-årige lillebrodern som fortfarande är på fri fot. I början av 2019 dömdes han, trots sin låga ålder, till två år och två månaders fängelse för människorov, grov utpressning och rån. Detta då han tillsammans med tre jämnåriga kumpaner kidnappade en 15-årig pojke i södra Stockholm och under tvång tvingade honom att ringa sina föräldrar. Där de sen krävde 50 000 kronor för hans frisläppande. Två veckor innan detta kidnappningen hade han rymt från ett låst ungdomshem.
Enligt uppgift hade hans kumpaner i kidnappningen senare också rymt från samma ungdomshem.

Detta genom att hålla fast en kvinnlig vårdare, ta hennes larmtelefon och namnbricka och tvinga av henne utpasseringskoden.
Men inte heller den fjärde personen personen är någon “duvunge”. Den 23-årig kvinnan som var med vid Västermalmsgallerian har tidigare dömts för våld mot tjänsteman. Och hon ska ha en relation med 20-åringen. Så nu får vi alla hoppas på att systern och den äldre brodern vet var deras lillebror och den andra kvinnan håller sig gömda så att även de blir gripna och att den den döda 27-åriga mannens familj får ett avslut på deras lidande.

https://www.expressen.se/nyheter/syskon-gripna-for-knivmord-nu-jagas-domd-kidnappare/?fbclid=IwAR0aZanPsdfyw41d7ALJEwAtbVaXP3RwzbeqccdPG2XFZrHeuHldW-Uaxkg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.