Grovt brott, uppgifter om att barn under 15 år våldtagits i Tumba i Botkyrka

| 4 juni, 2021

Stockholmspolisen utreder ett nytt grovt brott som ska ha skett i Tumba i Botkyrka under torsdagskvällen. En förundersökning om våldtäkt mot barn har startat. Enligt uppgift har offret förts till sjukhus och platsen där det skett är avspärrad och undersöks av tekniker. Brottsplatsen ska vara utomhus. Polisen skrev på sin hemsida under torsdagskvällen att de inte ville gå in på hur de arbetar eller vilken information som fans för att inte försvåra utredningen.

Men de skriver också att de kommer att arbeta för att ta reda på vem som kan misstänkas för brottet samt samla information som kan vara till hjälpa för dem i utredningsarbetet.
Enligt obekräftade uppgifter som Aftonbladet skriver ska gärningsmannen tagit sig med buss från platsen. Och därför ska nu polisen ha kontrollerat busslinjerna i närområdet. Men detta är inget som bekräftas av poliserna då de är mycket förtegna om vad de gör. Ännu vid tretiden under natten mot fredagen var ingen person gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/nyheter/uppgifter-barn-under-15-ar-valdtagen-utomhus/
https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/grov-valdtakt-i-botkyrka-omrade-avsparrat

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.