Inbrott i villa i Linköping medan ägarna var hemma

| 4 juni, 2021

Strax innan klockan fem på torsdagsmorgonen larmades polisen i Linköping om ett villainbrott i stadsdelen Tannefors. Enligt polisen hade gärningspersonen eller personerna tagit sig in huset genom ett öppet fönster när villaägarna var hemma. Det som var försvunnit från villan var bland annat en plånbok, pass och en väska. Under torsdagen har polisen gjort en brottsplatsundersökning samt påbörjat en utredning om grov stöld genom inbrott. Ännu på torsdagskvällen fanns ingen misstänkt i ärendet

https://sverigesradio.se/artikel/tjuvar-klattrade-in-genom-fonster-nar-agarna-var-hemma?fbclid=IwAR2_208-HdBTjpX0uHEMVlOubLBUVH-xRxB9r3b0vaZIXtEKCutryHqHAfs

  • 4
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.