Man gripen för mordförsök på kvinna efter att ha gått till attack mot henne i många vittnes närvaro

| 4 juni, 2021

En man gick till attack med en kniv mot en kvinna i Sotenäs kommun vid 19-tiden under torsdagen. Enligt uppgift ska mannen och kvinnan varit bekanta med varandra sedan tidigare. Vid attacken fanns flera vittnen närvarande och de ingrep och skyddade kvinnan. När polisen anlände så kunde de gripa mannen. Han misstänks nu för mordförsök och olaga hot. I och med vittnenas ingripande så klarade sig kvinnan utan några fysiska skador. Under fredagen beslutade åklagare att anhålla mannen. Brottsrubriceringen är försök till mord och olaga hot. Det olaga hotet var för att mannen hotade personerna som hindrade utfallet.

https://www.bohuslaningen.se/nyheter/sotenäs/man-gripen-för-mordförsök-1.48749801?fbclid=IwAR0_38ozwcrxtuOv3EV1MWBDStIpCXrWgLYjuLfV7AgzpuooYL3ABYDLi60

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Man gripen för mordförsök på kvinna efter att ha gått till attack mot henne i många vittnes närvaro

 1. ulf

  Enligt Löfven är detta berikande för Sverige…..Är det fler som tycker det…. så då så,fortsätt rösta på sverige förstörarna…..sverige berikas alltmer av mångkulturens sätt att lösa problem döda eller dödas 🙄 De som röstar S måste väl ändå vara en aning rubbade………tycker de att regeringen uppvisar kompetens ? Stackars krakar Sverige är i krig om ni orkar lyfta er från Svt s apnivå gällande sk nyheter så kanske ni ser igenom vänster propagandan och den snuskiga amatörmässiga påverkanskampanj som hela tiden är ledstjärnan för en köpt sk journalist i en vänsterstörd sjuk organisation.Dessutom köpt via skattemedel 🤯🤯🤯
  Döda eller dödas,Löfvens nya Sverige.🐷 Nu är det synbart uppenbart inbördeskrig i vårt Sverige och enligt regeringen går det bra,visst är det berikande arr vara svensk skattebetalare🙄🙄 Hur en enda svensk kan lägga en röst på rött eller grönt är obegripligt,kan de vara hjärndöda av alla svt lekprogram kanske 🤔🤔🐷?? Eller rentav sk icketänkare eller sovande folk
  Vakna upp ! Ser ni inte att det är inbördes krig i vårt Sverige ? Krig 🙄🙄🙄!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.