Två män allvarligt skadade efter “bråk” på balkong

| 4 juni, 2021

Vid 21.45-tiden larmades polisen om att två mån slogs våldsamt på en balkong i Sätra i södra Stockholm. Ett stort antal poliser, ambulans och ambulanshelikopter sändes till platsen där polisen vid sitt anländande fann två allvarligt skadade män. Enligt poliserna hade ett vasst föremål använts vid slagsmålet. Båda männen som är i 50-årsåldern fördes till sjukhus. Åtminstone fick den ena föras dit i ambulanshelikopter.

Enligt polisen hade ingen av männen kunnat höras vid 22.30-tiden på torsdagen. Polisen arbetar efter hypotesen att männen var ensamma i lägenheten och att deras skador uppkommit i det våldsamma slagsmålet de hade. Lägenheten är avspärrad och under natten mot fredagen har polisens tekniker undersökt lägenheten. Men även en sträcka på 150 meter utanför lägenheten är eller har varit avspärrad.

https://www.expressen.se/nyheter/brak-pa-balkong-tva–man-allvarligt-skadade/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.