60-årig man svårt misshandlad och rånad i Haninge

| 6 juni, 2021

Vid 23.30-tiden larmades polisen till en misshandel i Haninge söder om Stockholm. Enligt uppgift ska en man i 60-årsåldern blivit misshandlad under en längre tid, och den som misshandlat mannen ska ha använt tillhygge vid misshandeln. I detta fall en hammare. När polisen anlände till platsen så hittade de mannen kraftigt blödande från huvudet och han fick föras till sjukhus med ambulans för vård. Polisen kallades till platsen för att det skulle varit en misshandel men det rörde sig också om ett rån. Gärningsmannen hade hunnit försvinna från platsen med mannens värdesaker innan polisen anlände. I nuläget är det inte känt hur svåra skador som den 60-åriga mannen har fått, inte heller om han var vid medvetande eller har hörts av polisen. Det är inte heller känt om polisen har någon misstänkt eller gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/nyheter/misstankt-misshandel-i-haninge/
https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/misshandel-i-haninge.R4zjQ1lig

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.